6.2.13

Спорт і відпочинок



Завершено парні змагання з російського більярду
(дисципліна «Вільна піраміда»)

 За ініціативи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької РДА та з підтримки Кременецької районної організації ВГО «ФРОНТ ЗМІН» 03 лютого 2013 р. у СБК «ПІРАМІДА» пройшли районні парні змагання з російського більярду (дисципліна «Вільна піраміда»).
У змаганнях брали участь одинадцять команд з Тернополя, Вишнівця, Кременця, які були представлені 22 спортсменами-аматорами. Відзначимо, що надзвичайно цікаві поєдинки спостерігали глядачі. В свою чергу учасники змагань продемонстрували майстерність і високу кваліфікацію, яка постійно підвищується завдяки діяльності СБК «ПІРАМІДА».
Змагання відкрили начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької РДА Віталій КРАВЧУК, який зазначив, що рівень більярдного спорту в Кременці невпинно зростає і кожного разу все більше команд приймають участь у змаганнях.
Депутат обласної ради Степан БАРНА наголосив, що відпочинок молоді у Кременці активний. А також він подякував за спортивну активність організаторам та учасникам змагань
Сергій СІМЧУК, голова Кременецької районної організації «ФРОНТ ЗМІН»  побажав учасникам змагань приємного відпочинку та спортивної боротьби. «Приємно бачити у командах дівчат, які завітали із Тернополя» - наголосив він.
Переможцями турніру стали брати Бодасюки із Вишнівця, які були нагороджені грамотами та призами від організаторів.
Після завершення нагородження за чашкою кави було вирішено провести 10 лютого 2013 р. турнір з російського більярду (дисципліна «Невська піраміда»).
(Вл.інф.)

No comments:

Post a Comment