19.2.13

СБУ інформує




Увага! Розшук!


України в Тернопільській області в рамках кримінального пров2012210000000002 здійснюється розшук обвинуваченого Біскупського Богдана Васильовича, 04.05.1965 р.н., уродженця м.Тернопіль, зареєстрованого за адресою: м.Тернопіль, вул.Злуки, 2, кв.53, громадянин України, українець, паспорт громадянина України серії МС №129122, виданий 31.12.1996 року Тернопільським МВ УМВСУ.
У разі отримання інформації щодо місця перебування вказаної особи просимо телефонувати черговому УСБУ в Тернопільській області за телефонами:
моб. 067 352 08 00,
роб. 0352 52 45 42.

СБУ затримала співробітників державної податкової інспекції за хабарництво

У Тернопільській області СБУ викрила протиправну діяльність двох співробітників державної податкової інспекції, які вимагали від приватного підприємця хабар за ненарахування штрафних санкцій.
Встановлено, що працівники податкової інспекції перевіряли магазин щодо дотримання підприємцем податкового законодавства з питань обігу готівки, порядку здійснення платником податків розрахункових та касових операцій, наявності ліцензій. Жодних порушень виявлено не було. Тоді за «гарантію» не нараховувати штрафні санкції у майбутньому, якщо зявляться, перевіряючі запропонували сплатити їм 12 тис.грн.
28 січня ц.р. співробітники СБУ затримали податківців «на гарячому» під час одержання від підприємця частини хабара у розмірі 4 тис.грн.
Прокуратурою Тернопільської області стосовно податківців здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
В іншому випадку органами прокуратури Тернопільської області за матеріалами СБУ відкрито кримінальне провадження стосовно заступника начальника одного з райвідділів міжрайонної державної податкової інспекції, який вимагав гроші від місцевого суб’єкта підприємницької діяльності за сприяння в ухиленні від сплати податкових платежів.
24 січня співробітники СБУ затримали податківця «на гарячому» під час одержання 5тис. гривень хабара від директора одного з місцевих фермерських господарств. Ці гроші працівник податкової вимагав за погашення податкової заборгованості та за непроведення у подальшому перевірок його підприємницької діяльності.
Прокуратурою Тернопільської області стосовно заступника начальника райвідділу здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
Прес-центр СБ України

No comments:

Post a Comment