2.8.12

За кубок боролись на берегах Золотої Липи


Спортивні традиції
За кубок боролись на берегах Золотої Липи
Довести, що у здоровому тілі - і дух здоровий, вкотре зібралися спортсмени-податківці області під час проведення традиційної Спартакіади податкової служби Тернопільщини 2012 року. Цьогорічні змагання проходили на стадіоні міста на берегах Золотої Липи -  Бережан. Учасники мірялися силою у  6 видах спорту:  міні-футболпляжний волейболстрибки в довжину, перетягування линвишахи і дартс. Дванадцять команд області змагалися за  перемогу.
В урочистому відкритті Спартакіади брали участь перший заступник голови ДПС у Тернопільській області Олександр Конончук, Голова Тернопільської обласної ради профспілки працівників ДПС Оксана Наконечна, начальник Бережанської МДПІ Михайло Яцина. Вони виступили з вітальним словом та побажали командам цікавої боротьби, а найсильнішим – перемоги. З побажаннями  натхнення, спортивної удачі, гарного настрою та позитивних вражень до учасників “Спартакіади” звернувся  Олександр Володимирович Конончук.
Турнір засвідчив, що податківці вправні не лише у справі наповнення бюджетів усіх рівнів, а й мають спортивний гарт й вміють відпочивати активно. А з огляду на те, що виконання бюджетних призначень наразі вимагає значних фізичних і моральних зусиль, такі змагання стали добрим чинником у процесі емоційного відновлення працівників податкової служби.
Абсолютним переможцем з міні-футболу стала команда Борщівської МДПІ. Друге місце виборола
команда Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції, а третє -
розділили між собою команди Бережанської та Козівської МДПІ.
3 пляжного волейболу перше місце здобула команда ДПС у Тернопільській області,
друге та третє Козівська МДПІ та Тернопільська ОДПІ.
У грі в шахи кращим став Ігор Ковалик (Тернопільська об'єднана ДПІ), у забігу на
60 метрів серед чоловіків перемогу виборов Анатолій Ткачук (ДПІ у Підволочиському
районі), а серед жінок Олена Савчук (Кременецька МДПІ), у стрибках у довжину
відзначилися Олена Савчук та Віктор Табачук (Кременецька МДПІ), у дартсі кращим
став Олег Довгошия (ДПС у Тернопільській області), у перетягуванні линви першість
виборола команда Збаразької міжрайонної ДПІ. Перехідний кубок Голови ДПС в області
за командну перемогу у спартакіаді отримала Тернопільська ОДПІ. Друге місце в загальнокомандній боротьбі завоювали представники Козівської МДПІ, третє - спортсмени Кременецької МДПІ.

Богданчик - наймолодший учасник Спартакіади із своєю нагородою

 Команда Борщівської МДПІ - переможець з міні-футболу
 
Переможці традиційної Спартакіади серед працівників ДПІ Тернопілля
 
Команда  Кременецької МДПІ радо зустріла повідомлення про заслужене ІІІ місце у загальнокомандному заліку

Перший заступник голови ДПС у Тернопільській області Олександр Конончук вітає  начальника Бережанської МДПІ Михайла Яцину з перемогою

Урочисте закриття Спартакіади податкової служби Тернопільщини завершилося нагородженням з рук першого заступника голови ДПС у Тернопільській області Олександра Конончука  переможців та призерів першості пам’ятними грамотами та кубками, а команді, що виборола перше місце з міні-футболу, було вручено
також і перехідний Кубок пам'яті майора Івана Васильовича Гулящого. Грамотами та медалями були також відзначені і найменші учасники Спартакіади, які приїхали сюди разом зі своїми батьками.
Всі учасники турніру отримали величезний заряд бадьорості та енергії, якого вистачить надовго. У цілому відзначимо активність і бажання перемогти усіх учасників “Спартакіади” ДПС у Тернопільській області, належний рівень організації змагань, високу кваліфікацію суддів.  Вітаємо команду податківців міста Тернополя із здобуттям 1-го  місця у спартакіаді.
Ірина Баранова,
власкор

No comments:

Post a Comment