28.2.13

Прощай, зимо!





Весну зустріли піснями
Ось уже вкотре за сприяння Кременецького міського голови Олексія Ковальчука громада міста та гості нашого краю проводять свято проводів зими. Особливої урочистості цій події додали працівники районного будинку культури, які на міському стадіоні провели театралізоване дійство, а доброго настрою - фольклорні колективи з Бережець, Білокриниці, Сапанова, Плоского. Мистецький гурт «Гладущик» проводив виставку своїх художніх творів. Учасників свята місцеві підприємці пригощали шашликами, випічкою, козацькою юшкою та іншими гарячими стравами і напоями. До організації святкуваня долучились працівники управління освіти, молоді і спорту, агропромислового розвитку, спортивного товариства «Колос». За допомогу, надану під час проведення свята, мер міста Олексій Ковальчук висловлює щиру подяку підприємцям Володимиру Фендичу, Василю Лісновському, Олександру Шушвару, Миколі Ярощуку, Євгену Добровольському, Віталію Боднарчуку, працівникам супермаркетів «Вопак», усім комунальним службам міста.
У свою чергу учасники свята зустрічі весни висловлюють вдячність Кременецькому міському голові Олексію Ковальчуку і сподіваються, що таке веселе дійство, яке вселило оптимізм мешканцям та гостям древнього Кременця, стане традиційним.
Офіційності святу додав приїзд народного депутата України Михайла Головка. Він привітав усіх краян, коротко розповів про діяльність у Верховній Раді та побажав своїм виборцям тепла, радості і впевненості у завтрашньому дні України. Народний депутат не лише взяв участь у святі, а й провів ряд зустрічей з мешканцями Кременеччини.

No comments:

Post a Comment