7.2.13

Михайло Головко: Наше завдання зробити так, щоб українець на своїй Богом даній землі почувався господарем



3 лютого 2013 року у селі Лідихів Кременецького району народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання “Свобода” Михайло Головко провів особистий прийом громадян і прозвітував за перші місяці роботи у парламенті.
                На зустріч із народним депутатом чекала переповнена зала. Люди звертались за допомогою у вирішенні проблем соціального характеру, невиконання рішень судів, земельних питань.  Люди цікавилися подальшими діями фракції ВО “Свобода” у стінах парламенту.
                Михайло Головко подякував громаді за підтримку і виявлену довіру на виборах, розповів присутнім про роботу фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді, запропоновані свободівцями законопроекти та ініціативи, зокрема в економічній сфері, щодо захисту української мови, дотримання законності у стінах парламенту, боротьбу із “кнопкодавством” тощо.
                “На жаль, сьогодні влада не думає про соціальний захист населення. Ми усі є свідками діянь цієї злочинної банди. Кожен на собі уже не раз відчув те обіцяне покращення. Вони розпочали повномасштабну війну проти України і українців. Зараз планово закриватимуть заклади освіти, медицини і культури, а паралельно збільшується фінансування на МВС і прокуратуру. Таке цинічне ставлення до власного народу в черговий раз демонструє окупаційну сутність чинної влади. Наразі, коли 80% українців живуть за межею бідності, олігархічно-комуністична верхівка відверто і цинічно продовжує обкрадати український народ. Наше завдання зробити так, щоб українець на своїй Богом даній землі почувався господарем, щоб в громадянському суспільстві панувала соціальна і національна справедливість”, — зазначив під час обговорення депутат Верховної Ради Михайло Головко.
                За результатами прийому Михайлом Головком буде спрямовано низку депутатських звернень та запитів щодо вирішення питань, із якими звернулися громадяни.
Прес-служба ВО «Свобода»

No comments:

Post a Comment