12.1.13

Благодійність без меж



Чужого горя не буває
…У рамках постійно діючої акції «Чужого горя не буває», започаткованої благодійними фондами «Родина» та «Живи з надією», на Тернопіллі отримали допомогу понад тисячу наших краян, серед яких інваліди та важкохворі діти. Фонд опікується також малозабезпеченими сім’ями, людьми похилого віку та одинокими, котрі перебувають у геріатричних центрах, і проводить щомісячні акції «Передай тепло сердець». А наприкінці минулого року відбувся звітний благодійний концерт  Кременецького центру танцювального мистецтва «Імперія Данс» під керівництвом Тетяни Глезпер. Цей мистецький колектив уже давно співпрацює із благодійним фондом «Живи з  надією». Тож і під час підсумкового концерту зібрані кошти були передані родині Івана Корольова з Ридомля, що на Кременеччині.

          Батькові цього сімейства терміново потрібна операція на серці, яку лікарі інституту Амосова призначили на перші дні нинішнього року. Для проведення такої хірургічної операції необхідно 25 тисяч гривень, а зібрано лише половину. Родині цій допомогли саме ті люди, які знають про хвороби не з чиїхось переказів, а долають недуги самостійно.  Так сімя Людмили Карпюк зібрані кошти для їх маленької донечки передали саме цій родині. На початку ці гроші були призначені для проведення операції їх доньці, але після того, як лікарі повідомили, що не в силах їй допомогти, сім’я передала зібрані кошти Івану Корольову.  Цей крок вразив багатьох і спонукає  допомагати ближнім своїм. 
Того дня перед присутніми на звітному концерті гурту «Імперія Данс» виступила голова Тернопільського обласного благодійного фонду Алла Андрощук:
-            Я щиро дякую усім організаторам цього заходу, що запросили нас до співпраці. Адже сьогодні ви не просто показали усе, чому навчилися діти, а й подарували промінчик надії іншим. І щоб не приніс нам прожитий рік, він уже позаду. А новий рік ставить перед нами нові завдання і відкриває нові можливості. Яким він буде - залежить від нас самих. І якщо ми хочемо, щоб світ став кращим, то почнімо зміни у своїй свідомості, із самого себе… Багато людей вважають за честь відвідати місця, де народився, жив і помер Ісус Христос. Та щоб побачити його сліди - не обов’язково їхати до Ізраїлю: їх ми можемо побачити біля ліжка хворого батька чи матері, у одиноких бабусі чи дідуся, інваліда чи убогої сім’ї. Бо ми з вами можемо нагодувати голодних, одягнути тих, хто немає одягу, потішити стражденних і нещасних, бо кожен із нас здатний творити добро. Тому я щиро вдячна усім, хто бере участь у благодійних проектах нашого фонду.  Минулого року ми разом з вами змогли зробити подарунки для більш як 500 стражденних наших краян. А наші волонтери постійно відвідують сиріт і малозабезпечених, допомагають одиноким пристарілим. Тож будьмо готові протягнути руку допомоги ближнім, які мають в тому потребу, а не тоді, коли це нам вигідно. І дай Боже, щоб кожен із вас зміг це зробити…
Фонд висловлює також подяку районній владі Кременеччини, міському голові Кременця Олексію Ковальчуку, Агенції доброго настрою і її керівнику Соломії Вітровій, а також усім, хто не стоїть осторонь у проведенні благодійних акцій. 
Давайте разом віддамо частинку своєї любові, часу та коштів для тих, хто обділений, хто терпить велику скруту. Вони будуть раді будь-якій допомозі: тепле слово, гроші, одяг, взуття… Або ж ви маєте можливість взяти під опіку одну з тисячі сімей інвалідів, щоб підтримати їх морально або матеріально – зробіть це.
Ірина Скоцеляс
P.S. Деталі акції за телефоном: 096 57 45 273.
Рахунок для переказу коштів: ТВБВ №10019/041 філії Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк»,
МФО: 338545,
 р/р: 26005341469155,
 код: 38117431.        

No comments:

Post a Comment