30.1.13

Вода свячена, вода Господня


Життєдайне джерело



Понад 90% води міститься в організмі кожної живої істоти, в тому числі людини. Решта 10% — це вуглець (карбон) і мізер: кальцій, мікрокомпоненти - калій, магній, залізо та інші. Навіть при умові рівності впливу води на загальний стан організму у співставленні із значенням вуглеводневих сполук пропорційно вмісту компонентів, то із багатократною перевагою до фіналу прийде водень (по кількості) і кисень (по вазі). Враховуючи, що кисень і водень мають ряд ізотопів, очевидно, що ведучу роль в кожному організмі мають водень та кисень в тісному єднанні з ізотопами. Беручи до уваги факт багатократного переважаючого кисневого вмісту, водень, в порівнянні з ним, в сукупності з 200%-ним ваговим показником водню з ізотопом дейтерію, стає очевидним, який зміст в біопроцесі становить водень із дейтерієм.
Зайвою і некоректною виглядає спроба доводити до свідомості читача значення води в біопроцесі. Це розуміють навіть діти молодших класів. Проте незайвим буде твердження, що видима частина суті води — це наче видима частина айсбергу, яка становить лише десяту його частину. 9/10 об'єму айсберга знаходиться під водою. Сам цей факт скринінгу властивостей води як окису водню, при пізнанні його властивостей відтворює суть води як наповнювача біопроцесу.
Ізотоп дейтерій становить близько 1% від загального об'єму водню. Оперуючи властивостями сполук дейтерію і розташуванням його в біопроцесі, можна зробити висновки, які здатні пояснити колосальні зміни в біопроцесі, особливо за останні 50 років, коли вміст дейтерію в біопроцесі збільшився більш, ніж в 2 рази.
Доведено, що кожний надлишковий атом дейтерію блискавично знищує хлорофілове зерно, яке продукує кисень. В річному циклі концентрація дейтерію змінюється від мінімального з грудня аж до червня, з мінімальним вмістом на початку квітня (Благовіщення). В цей час вода максимально чиста. За рахунок максимального рівня розчинності вона здатна творити чудеса, притаманні «живій» воді. Вершина «цілющості» води на Благовіщення. Прокидається природа, на очах зеленіє ліс і поле, зацвітають сади, зростає життєва тональність фауни, в тому числі людини. Саме в цей період допустиме свячення води. Всяка вода, зібрана від Різдва до Вознесіння, особливо Благовіщенська, не підлягає псуванню при тривалому зберіганні. В цей період цілющі і лікувальні властивості води за рахунок максимальної розчинності найвищі, й при заміні води в організмі «живою» водою відбувається очищення: розчиняється каміння, шлаки, солі, вимиваються судини, в тому числі периферійні, коронарні, тромбози, з організму видаляються внутрішньосудинні бляшки, з шкіри зникають коричневі плямки, бородавки, мозолі, пігментні плями, лишаї (аж до псоріазу), руйнуються зони новоутворень.... Відступають склерози, церози, діабети, ряд захворювань мікробактеріального походження. При тривалій заміні замінералізованих вод організму на «живу» воду, що «падає» з неба, відступають артрити, артрози, радикуліти, гепатити, простатити й «нестоїти».
По мірі підвищення температур до літніх випаровування інтенсифікується, в атмосферу піднімається ряд шкідливих компонентів, особливо дейтерію. Починається сповільнення росту, з неба випадає вода, що викликає появу фітофторозу, моніліозу, мільдю, парші, проростають спори грибків. Паралельно з'являється ряд мікроорганізмів, що провокують хвороби. Поступово припиняється вегетація рослин, достигають овочі й фрукти, зернові, зникає трав'яний покрив (незалежно від температур серпня-вересня). Подальші опади викликають ріст грибів, в тому числі високотоксичних, повне засинання природи..., листопад. Із спадом температур якість води покращується і вже з нового року випадає жива, «без гріхів земних» вода, яка значно чистіша за льодовикові (що є основним чинником довголіття гірських багатодітних людей). Як приклад, візьмемо до уваги Індію, Корею, Китай, Пакистан: демографічна ситуація найпотужніша - водне живлення з Гімалаїв: ріки Ганг, Інд, Хуанхе, Янцзи, Амур, Лена, Об, Єнісей. Головне зрозуміти, що псевдотвердження про забруднення дощової води радіацією, газами, пилом — це не що інше, як реклама для вживання пляшкової води, використання іонизаторів, озонаторів та інших стимуляторів.
Є над чим подумати.
Борис Середович,
Кременець 

No comments:

Post a Comment