15.10.12

ДПС України інформує


Платникам податків про особливості оподаткування сільськогосподарських товаровиробників



Враховуючи особливу актуальність сплати належних податкових платежів до бюджетів сільськогосподарськими підприємствами у ДПС в Тернопільській області запроваджено проведення виїзних галузевих семінарів. Днями  в Кременці відбувся такий семінар для платників  фіксованого сільськогосподарського податку та тих, хто користується спеціальним режимом оподаткування з податку на додану вартість.  Учасники  заходу мали нагоду з’ясувати у фахівців  ДПС у Тернопільській області найбільш актуальні питання щодо особливостей нарахування та сплати податків та зборів.
У семінарі  взяли участь: ГДПРІ відділу адміністрування ПДВ управління оподаткування юридичних осіб ДПС у Тернопільській області Степан Піщатін, СДПРІ відділу оподаткування фізичних осіб ДПС у Тернопільській області Віктор Орнатовський,  начальник Кременецької МДПІ Ярослав Міщук.
      Платникам податків  було доведено новації в оподаткуванні  податком на додану вартість сільськогосподарських товаровиробників, доходів фізичних осіб, порядку утримання податку з доходів фізичних осіб при виплаті орендної плати за паї, проінформовано присутніх щодо  переваг подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку.
Наприкінці зустрічі виступаючими були надані відповіді на запитання, які надійшли від слухачів. Учасники висловили вдячність за проведення змістовного семінару та висловили сподівання на подальші такі корисні для них зустрічі.

No comments:

Post a Comment