16.10.12

Вітання з річницею


Шановний Вікторе Вікторовичу, редколегія та читачі газети "Галицько-Волинські відомості"!

 
"Споконвіку було Слово" - починає своє Євангеліє Св. Ап. Іоан Богослов. Споконвіку слово і мова являються для кожної людини найпершими і найважливішими засобами спілкування, адже материнське слово заспокоює і навчає дитину, Слово Боже вказує шлях до спасіння та вічного життя, рідна мова пробуджує і укріплює в кожному патріотизм та любов до свого народу.
 
Газета "Галицько-Волинські відомості" - ще молода, адже святкує лише першу річницю з часу заснування. Але за цей рік зроблено дуже багато. Читачі знаходять в газеті безліч цікавих новин та подій з історії та сьогодення нашого краю, порад та статей, які допомагають в різних аспектах життя та, звичайно, духовних настанов та проповідей на сторінці «Духовність». Вірю, що кожен, хто читав "Відомості", не залишився байдужим, а став вірним та вдячним читачем часопису.
 
Закликаю на весь колектив газети Боже благословення, бажаю нових творчих звершень та допомоги Божої у вашій такій потрібній праці. Несіть любов до України та свого краю, патріотизм та правду в серця та помисли людей і нехай у вашій праці вас завжди супроводжує Божа благодать та любов читачів.
 

З повагою,
архієпископ Нестор

No comments:

Post a Comment