6.3.13

Вітання


Дорогі галичанки і волинянки!

Любі матері, кохані дружини, улюблені донечки, найвродливіші у світі дівчата - це ви, наші чарівні, загадкові і по-жіночому мудрі представниці прекрасної статі!


З 8-им Березня панночки!

Зі святом жінки, весни і любові! Зі святом краси і гармонії! З Міжнародним днем прав жінок і миру!

Весна пробуджує найсвітліші почуття, спонукає чоловіків до шляхетних вчинків у ставленні до жінки, якій предвічно сильна половина людства дарує свою любов, прихильність і особливу шану.
Тож нехай поруч з вами, дорогі жінки, завжди будуть мужні і надійні чоловіки, а ви залишайтесь для них найкращими і найжаданішими.
Нехай ніколи не в’яне жіноча врода, не зникає з вашого обличчя усмішка, а вашу тендітну долю осяває сонце любові, домівки повняться добром і радістю.
Нехай у вашому серці завжди буяє весна, а гарний настрій створюють ті, хто поряд, хто вас любить і вами захоплюється.
Тож щиро бажаємо вам щастя, дорогі жінки, багато заквітчаних весен, любові та уваги рідних і близьких!

З повагою і любов'ю -
редакційна рада газети


Дорогі і шановні  кременчанки!

Найщиріші вітання вам з нагоди чарівного свята краси і ніжності-8 Березня.
 Завдяки вам, вашій жіночності та вроді, мудрості та неповторності, чоловіки підкорюють найвищі вершини та здійснюють справжні подвиги.

 Ви є уособленням весняної свіжості, щоденної радості та творчого піднесення. Ви, дорогі кременчанки, є окрасою нашого міста і його привітними господинями.
 Нехай доля посміхається вам щодня, життя дарує прекрасні, незабутні миттєвості, а рідні та близькі радують своїми успіхами та досягненнями. Здоровя і натхнення вам, творчого неспокою, кохання та миру.
 Нехай здійснюються найзаповітніші мрії, а улюблені квіти і піднесений настрій завжди будуть з вами.

З щирою повагою -
 Олексій Ковальчук,
Кременецький міський голова

Дорогі жінки!Шановні працівниці «Агро-Експрес-Сервісу»!

    Сердечно вітаю Вас з 8 Березня, святом світлим і трепетним, з весняним ароматом пролісків. Березень - особлива пора, бо він освячений Вашою усмішкою, ласкою та ніжністю, бо він вінчує весну в природі та в наших серцях.
 Усе найпрекрасніше, що є у нашому житті – весна, кохання, радість, щастя, – пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.
Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро та любов. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.
Бажаю Вам щастя, міцного здоров’я, благополуччя, миру і злагоди у Вашій оселі! Зичу долі довгої та світлої, сонця весняного, теплого і привітного, як усмішка дітей, в роботі – успіхів, нев’янучої і вічної в душі весни.
Нехай над Вами небо голубіє, не знають втоми руки золоті, душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти!
Весняного Вам настрою і хай щастить у всьому!

З повагою та шаною,
Сергій Костючко,
 генеральний директор ПП «Агро-Експрес-Сервіс» України
 


No comments:

Post a Comment