26.12.12

Свобода «взяла штурмом» Верховну Раду



Бойовий «спецназ» опозиції
З входженням ВО «СВОБОДА» до Верховної Ради почалася нова доба українського парламентаризму – доба безкомпромісної боротьби націоналістів з ворогами української нації. Спочатку «свободівці» не допустили до зали засідань батька та сина Табалових, які, зрадивши виборців ВО «Батьківщина», стали першими «тушками» у парламенті нового скликання. Націоналісти фактично позбавили їх статусу народних обранців, адже, по-перше, так і не дозволили їм скласти присягу, заблокувавши вхід до зали засідань, а по-друге, вилучили у них картки для

                                                             Михайло Головко бере участь в розблокуванні трибуни
голосування, показавши своїми діями приклад для партнерів по опозиції. Депутати-«свободівці», яких налічується лише 37 чоловік, змогли зробити те, чого не вдавалася досягти опозиції впродовж попередніх років. Тепер кожен нардеп, який схоче продатися, тричі подумає, чи варто це робити.

Регіонали звикли говорити у парламенті мовою сили, проте з приходом до Верховної Ради націоналістів, вони отримали гідну відсіч у кращих бандерівських традиціях. «Свободівці» не тільки припинили ганебну практику перебігання депутатів, але й зуміли розблокувати трибуну і обрати віце-спікером «свободівця» Руслана Кошулинського, який пильно стежитиме за дотриманням Верховною

Михайло Головко виганяє зрадників з сесійної зали Радою регламенту та Конституції України. Націоналісти не стали підлаштовуватися під морально збанкрутілу більшість, а навпаки – примусили регіоналів говорити українською мовою і голосувати виключно своїми картками.

У перший же ж день свого депутатства «свободівці» наблизили Верховну Раду до народу, демонтувавши протиправно встановлену огорожу, яка відділяла народ від його «слуг». Тепер виборці зможуть безперешкодно прийти до свої обранців, щоб ті прозвітували про виконанням передвиборчих обіцянок.
Так, свободівців у парламенті мало, але саме вони змогли вперше в історії українського парламентаризму доказати те, що головне не кількість, а якість, що не всіх можна купити чи залякати, що, крім приватних і кланових інтересів, існують ідеали служіння нації та боротьба за її процвітання.
У цих подіях  брав активну участь представник Тернопільщини Михайло Головко.

Євген Шеремет

No comments:

Post a Comment