18.11.12

У Кременці створено осередок Асоціації платників податків





      
      Відповідно до меморандуму податкових відносин між АППУ та ДПС України та з метою проведення спільних дій, спрямованих на створення атмосфери довіри та партнерських відносин між платниками податків та органами державної податкової служби   в Кременці відбулося  засідання за «круглим столом»  з представниками малого та середнього бізнесу.   У ньому  взяли участь:  директор виконавчої дирекції Тернопільського територіального відділення Асоціації платників податків України  Ігор Дутка, начальник Кременецької МДПІ Ярослав Міщук,  підприємці району.
      Учасники заходу обговорювали проблемні питання ведення малого та середнього бізнесу,  переваг подання електронної звітності засобами телекомунікаційного зв’язку та забезпечення платників податків безкоштовними ключами електронного цифрового підпису.
     Начальник Кременецької МДПІ Ярослав Міщук повідомив, що у на виконання доручення ДПС України здійснює комплекс заходів для підготовки Програми лібералізації державної податкової політики на 2013-2014 рр. Запросив учасників  надати  пропозиції щодо удосконалення податкового законодавства та поліпшення роботи органів ДПС.  Звернув увагу на створення та функціонування ряду податкових сервісів, діяльність яких ініційована ДПС України: «Пульс податкової», «Єдина база податкових знань»,  «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Реєстр платників ПДВ», «Анулювання свідоцтва  платника ПДВ». 
       На завершення зустрічі підприємці району вирішили створити осередок Асоціації платників податків у  Кременці, який буде надавати практичну та методологічні допомогу у веденні їх бізнесу.  Очолив осередок підприємець Володимир Стефанський.
 

No comments:

Post a Comment