28.11.12

Затвердження рішення про створення осередку платників податків у Кременецькому районі



ДПС України інформує
Затвердження рішення про створення осередку платників податків у Кременецькому районі



Нещодавно відбулося засідання Ради Територіального відділення  Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»  в Тернопільській області. На засіданні Ради було затверджено рішення про створення місцевого осередку АППУ в Кременецькому районі. Головою осередку призначений  Стефанський Володимир Ананійович. Він є також членом Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації АППУ в Тернопільській обл.
Інформацію про створення місцевого осередку АППУ в Кременецькому районі було озвучено під час проведення загальних зборів ТВ ВГО АППУ в Тернопільській області 20 листопада 2012 року.
Осередок асоціації створено з метою проведення спільних дій, спрямованих на створення атмосфери довіри та партнерських відносин між платниками податків та органами державної податкової служби.
На порядку денному осередку асоціації платників податків  обговорення та формування пропозицій  щодо удосконалення податкового законодавства та поліпшення роботи органів ДПС  для підготовки Програми лібералізації державної податкової політики на 2013-2014 рр.

No comments:

Post a Comment