18.11.12

Вдячні за довіру



Депутатська трибуна               


 Завершився  виборчий процес, сподівання на який   покладалися як на поворотний у розвитку української держави, як початок відсторонення від влади української олігархії, особисті інтереси і збагачення якої такі далекі від реальних потреб українців, як на впевнений рух країни в напрямку європейського розвитку та закріплення основних цінностей демократичного суспільства в усіх сферах суспільного життя. Для того, аби стали реальністю ці сподівання, ще треба пройти нелегкий шлях. Адже й досі так драматично розгортаються події у ряді окружкомів, так цинічно і відверто влада фальсифікує у них результати волевиявлення громадян. Що буде попереду – час покаже.
Результати ж виборів на Кременеччині, як і загалом на Тернопіллі, продемонстрували, що вибір наші краяни зробили на користь демократичної, справедливої української держави. Незважаючи на шалений адміністративний ресурс, на прямі погрози працівникам бюджетної сфери від окремих державних чиновників про звільнення з роботи в разі не голосування ними за Партію регіонів і провладного кандидата, підкуп, маніпуляції  з формуванням дільничних виборчих комісій, обіцянки про мільйонну винагороду для тієї територіальної громади, яка зробить вибір на користь «правильного» кандидата, жителі району всього лише 11 відсотками підтримали провладну Партію регіонів та 18,8 відсотками провладного кандидата В. Клименка. За партійний список Об’єднаної опозиції «Батьківщина» проголосувало майже 34 відсотки виборців. Перемогу здобули і кандидати-мажоритарники від Об’єднаної опозиції М. Головко та В. Бойко.
На другому місці у районі із результатом 20,1% - ВО «Свобода», на третьому – партія «УДАР» - 19%. Серед мажоритарних кандидатів друге місце посіли В.Клименко та І. Чайківський. Третє – О.Муц та В.Петровський.
Відрадно, що у всіх п’яти мажоритарних округах області переконливу перемогу здобули узгоджені кандидати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина». 
Тому, як керівник районного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина», голова її районної організації, сердечно дякую усім, хто прийшов 28 жовтня на виборчі дільниці і підтримав нас, хто довів свою небайдужість і патріотизм, тверду громадянську позицію. Для нашої політичної сили ваша довіра не просто велика честь, а й надзвичайно висока відповідальність за виконання взятих на себе зобов’язань та даних обіцянок.  Щира подяка членам дільничих  виборчих комісій, спостерігачам від нашої політичної сили, активістам партії – усім, хто чесно працював на організований і прозорий хід виборчої кампанії,  на нашу перемогу, на утвердження мети: жити у розвиненій українській державі.
Ще раз дякую вам за довіру. Бажаю усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій!
З повагою,
 С. Федишена,
  голова Кременецької районної організації
                                            ВО « Батьківщина»

No comments:

Post a Comment