28.11.12

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей – 2012»



З перемогою!


У п’ятницю, 23.11.2012р. в обласній Державній податковій службі відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Податки очима дітей – 2012». Перемогу в обласному конкурсі здобули кременчанки Іваницька Христина та Фасолько Тетяна.
            Переможців, батьків та всіх учасників свята привітав в.о.начальника обласної ДПС Олександр Володимирович Конончук. Він відзначив, що у 2012 році проходить ювілейний, десятий конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей».Перед податковою службою стоїть надвідповідальне завдання – виховати в суспільстві податкову культуру, зробити розуміння необхідності сплати податків невід’ємною частиною громадянської самосвідомості кожного українця. Неупередженими очима юних творців ми бачимо, наскільки змогли наблизитися до цієї мети. Вони – невблаганні наші судді, яким чистий погляд на світ дає право ставити оцінки, бути безжально чесними.
            Олександр Володимирович побажав переможцям конкурсу міцного здоровя, успіхів і ще вищих злетів у майбутньому конкурсі «Податки очима дітей».                            

No comments:

Post a Comment