20.5.13

ДПС України інформує


До уваги суб'єктів господарювання, що реалізують алкогольні і тютюнові вироби


Кременецька МДПІ доводить до Вашого відому що кожного четверга
 в кабінеті №8 центру по обслуговуванню платників податків Кременецької МДПІ ви можете подати документи для видачі та перереєстрації ліцензії і через визначений період отримати зареєстровану або продовжену ліцензію.
                Для реєстрації нової ліцензії необхідні слідуючі документи:
                1.Заява
            2.Довідка з казначейства про фактичне зарахування коштів
            3.Оригінал квитанції про сплату
            4.Для тих хто проводить реалізацію алкоголю довідка про реєстрацію касового    
               апарата

                     Для перереєстрації ліцензії необхідні слідуючі документи:
              1.Оригінал ліцензії
              2.Довідка з казначейства про зарахування коштів
              3.Оригінал квитанції про сплату

   Бізнес має до 1 липня привести касові апарати відповідно до законодавчих змін

    З 1 січня 2013 року для суб'єктів господарювання, які використовують РРО, змінено порядок подання звітності. Замість подання звітів на паперових носіях один раз на місяць, інформація про використання РРО має подаватись до органів податкової служби через Інтернет.
Кременецька МДПІ попереджає, що відповідальність за неподання звітності про використання РРО  в електронному вигляді настає з 1 липня 2013 року.
Нагадаємо, для суб'єктів господарювання існують два шляхи для виконання вимог законодавства: шляхом придбання нової касової техніки, або шляхом доопрацювання існуючої касової техніки – приєднання до неї відповідних модемів для передачі даних.
Не зволікайте, звертайтесь до виробників зазначених РРО або центрів сервісного обслуговування з питань підключення зовнішніх модемів та доопрацювання внутрішнього програмного забезпечення РРО.

                          У майбутнє з прозорими доходами
 

                Податківці працюють у напрямку зменшення такого негативного поняття, як «тіньова економіка». Проте, нажаль, трапляються випадки недотримання податкового законодавства, як зі сторони роботодавця, так і зі сторони працівників.
                Прикро, але у нелегальних відносинах програють обидві сторони: роботодавець, не сплачуючи податків – порушує податкове законодавство, а працівник позбавляє себе соціальних гарантій.
                Шановні громадяни України, податківці закликають Вас працевлаштовуватись на легальній основі!
                Якщо ж вам стали відомі випадки неофіційного оформлення трудових відносин – ви маєте змогу допомогти, в першу чергу собі- звернувшись до податкової служби.
                Громадяни Кременецького району мають можливість звернутися безпосередньо до начальника відділу оподаткування фізичних осіб Кременецької МДПІ Валець кого Романа Васильовича за тел.2-23-14 або особисто в робочі дні з 9 до 18 години за адресою:м.Кременець, вул. У Самчука, 6, каб №3.

                                До уваги платників податків!


В середу 29 травня 2013 року, з 11.00 до 12.00 год на ваші запитання щодо оподаткування фізичних осіб та подання звітності в електронному вигляді відповідатиме начальник відділу оподаткування фізичних осіб Валецький  Роман Васильович за телефоном 2-23-14.      


           До уваги платників податків!


                Кременецька МДПІ повідомляє, що 6 червня 2013 року у м.Вінниці редакція журналу «Вісник податкової служби України» за участю фахівців Міністерства доходів і зборів України проводить кущовий семінар для платників податків на тему:»Практика застосування норм Податкового кодексу України. Останні зміни».

No comments:

Post a Comment