3.10.12

Обираючи свого кандидати, ми думаємо про майбутнє вже сьогодні…


Ідемо до виборів

… Передвиборчі перегони набирають обертів - і жовтень стане найбільш напруженим у політичному житті України нинішнього року. Вибори-2012 принесли усім нам сюрпризи, для багатьох несподівані, бо пов’язані з оборудками політтехнологій,  для численних виборців залишаються за ширмою брудної політичної кухні. Одні, ховаючись за цією завісою, на людях показують себе білими та пухнастими, інші ідуть до людей без будь-якої замаскованої технології і особливих політхитрощів,  ідуть просто і відверто, зустрічаються з людьми, беруться вже сьогодні допомагати виборцям, тобто виконувать свої депутатські справи…
Одним з таких і є наш кандидат від Об’єднаних сил опозиції «Батьківщини» - Михайло Головко, висуванець від ВО «Свобода», нині депутат Тернопільської міської ради. Він же очолює і ряд громадських організацій: «Твереза Тернопільщина», «Захист рідної землі», є головою штабу «Захист української мови».
 Днями наш кандидат провів ряд зустрічей із виборцями у північному окрузі Тернопілля, зокрема побував у навчальних закладах краю, зустрівся з підприємцями, службовцями, із Спілкою воїнів-«афганців». Зустріч із ветеранами афганської війни відбулася в атмосфері відвертої і дружньої розмови про день сьогоднішній і завтрашній, про те, що очікує Україну в разі перемоги на виборах  провладної партії. До учасників зустрічі звернувся також  екс-голова районної ради, керівник районного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Світлана Федишена. Вона розповіла про ті порушення у роботі окружної виборчої комісії, які можуть спричинити фальсифікацію виборів.
- Тому сьогодні вкрай важливо усім нам, тим громадянам, яким не байдужа доля України,  після цьогорічних виборів зробити усе можливе, аби не допустити фальсифікації та підкупу виборців, домогтися чесних виборів у кожній дільниці, - зазначила Світлана Федишена.
Михайло Головко розповів присутнім, - а тут були не лише колишні воїни-афганці, а й представники громадськості, підприємці - про свою програму дій, запевнив краян, що буде твердо стояти на позиціях патріотизму, відстоюватиме інтереси наших виборців, ніколи не стане «тушкою» та звітуватиме про свою роботу.
 Розуміючи та аналізуючи складність поставленої мети, Михайло Головко вірить у свідомість та патріотизм галичан і волинян. Адже ж сила, як відомо, передусім у правді. Отже, ми впевнені, що істина на боці СПРАВЖНЬОГО українського націонал-патріотизму.
Як повідомив голова Кременецького районного осередку Української Спілки ветеранів Афганістану  Степан Стецюк, правління їхньої організації прийняло рішення підтримати на виборах до Верховної Ради єдиного кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» по 164 виборчому округу – Михайла Головка. 

Михайло Головко з ветеранами-«афганцями» та представниками громадськості краю



Михайло Головко та Богдан Гачкевич, депутат Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода», зустрічаються з підприємцями на центральному ринку Кременця

No comments:

Post a Comment